Nanuk-920-voor-Sony-A7R-Serie
De Nanuk 920 op maat gemaakte koffer voor een Sony A7R-camera is ontworpen om gecompartimenteerde bescherming en organisatie te bieden voor uw Sony A7R-camera. Het voorgesneden schuim houdt veilig 1 Sony A7R-camera op z'n plaats. Er is een instelbaar compartiment voor accessoires zoals een 70-200 mm of twee kleinere lenzen. Deze koffer heeft ook ruimte voor 4 batterijen Er zijn extra compartimenten beschikbaar voor het opslaan van belangrijke accessoires zoals flashdrives, USB-kabels, oplaadblok en meer.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Nanuk 920 voor Sony A7R

De Nanuk 920 op maat gemaakte koffer voor een Sony A7R-camera is ontworpen om gecompartimenteerde bescherming en organisatie te bieden...

244,95*

Deze Nanuk 920 voor Sony A7R bevat ook de nieuwe Lid Organizer, de ideale organisatie en handige accessoire voor uw koffer. Het gegoten interieur is ontworpen om uw hardware, netsnoeren en accessoires volledig georganiseerd en in het zicht te houden. De Lid Organizer bevat een set montageschroeven voor eenvoudige, installatie. Bevat drie compartimenten met rits en anti-scheur in verschillende maten voor veel opbergruimte voor spullen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.