Nanuk-935-voor-Sony-A7R-serie
De Nanuk 935 op maat gemaakte koffer voor Sony A7R-camera's is ontworpen om gecompartimenteerde bescherming en organisatie te bieden voor uw Sony A7R-camera's. Het voorgesneden schuim houdt veilig 2 Sony A7R-camera's, een 16-35 mm-lens, een 24-70 mm-lens vast en er is een instelbaar compartiment voor grotere objecten zoals een 70-200 mm-lens. De case heeft ook ruimte voor 8 batterijen. Er zijn extra compartimenten beschikbaar voor het opslaan van belangrijke accessoires zoals flashdrives, USB-kabels, oplaadblok en meer.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Nanuk 935 voor Sony A7R

De Nanuk 935 op maat gemaakte koffer voor Sony A7R-camera's is ontworpen om gecompartimenteerde bescherming en organisatie te bieden voor...

369,95*

Deze Nanuk 935 voor Sony A7R bevat ook de nieuwe Lid Organizer, de ideale organisatie en handige accessoire voor uw koffer. Het gegoten interieur is ontworpen om uw hardware, netsnoeren en accessoires volledig georganiseerd en in het zicht te houden. De Lid Organizer bevat een set montageschroeven voor eenvoudige, installatie. Bevat drie compartimenten met rits en anti-scheur in verschillende maten voor veel opbergruimte voor spullen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.