Graag bedanken wij onze vaste en trouwe klanten en daarom hebben wij speciaal voor u een spaarpunten systeem in de webshop. Met dit spaarpunten systeem kunt u sparen voor kortingen op je aankopen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

U kunt alleen spaarpunten verdienen als u een account hebt op deze website, maak deze dus snel aan. Daarna ontvang je bij elke aankoop in de webshop van beschermkoffers.nl spaarpunten (verzendkosten leveren geen punten op). Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten u bij dat product ontvangt. Ook kunt u extra punten verdienen door het schrijven van een product review.

 • Voor iedere bestede € 10,- (exclusief verzendkosten) in onze winkel ontvangt u 1 punt.
 • Maak een account aan en verdien 10 punten
 • Voor het schrijven van een product review ontvangt u 10 punten. (Alleen bij producten die u aangekocht hebt)
 • Voor het schrijven van een website review ontvangt u 10 punten. (Alleen na het plaatsen van een order)

Punten inwisselen

Gespaarde punten kunt u bij een volgende aankoop direct inwisselen voor korting. U kunt natuurlijk ook nog even door sparen voor een hogere korting. Door in te loggen op uw account kun u altijd zien hoeveel punten u tot nu toe gespaard hebt.

Spaarpunten inwisselen doet u in het winkelmandje. Hier staat ook het huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Kan ik mijn spaarpunten inwisselen voor geld?

Het is helaas is niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen voor geld. U kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op www.beschermkoffers.nl.

Toch nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met ons op. info@beschermkoffers.nl

Voorwaarden spaarpuntensysteem

Het spaarsysteem is beschikbaar voor geregistreerde klanten van beschermkoffers.nl.

 1. Het spaarsysteem is alleen van toepassing op online aankopen die via de webshop tot stand zijn gekomen. Per bestede € 10,00 ontvangt u 1 spaarpunt.
 2. Punten worden ook gespaard bij aankoop van actie artikelen. (m.u.v. kortingscodes)
 3. Na het verzenden van uw bestelling worden de spaarpunten bijgeschreven. U kunt doorsparen of de opgebouwde punten verzilveren bij uw eerst volgende bestelling.
 4. De spaarpunten kunt u bij uw eerst volgende bestelling gebruiken.
 5. Het opgebouwde spaarpuntensaldo is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar tegen contanten.
 6. U spaart over het aankoopbedrag dat u heeft besteed exclusief de verzendkosten.
 7. Bij de bestelling waar de spaarpunten in worden verrekend ontvangt u spaarpunten over het bedrag dat onder aftrek van het kortingsbedrag resteert.  
 8. Bij een geannuleerde of geretourneerde bestelling zal het gehele bedrag of een deel ervan in mindering worden gebracht op uw spaarsaldo.
 9. beschermkoffers.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in het spaarsysteem en/of het beleid hieromtrent, zonder dat de klanten hieraan rechten kunnen ontlenen. Wij adviseren u om deze pagina regelmatig te raadplegen.
 10. Voor een goed werkend spaarsysteem zijn cookies noodzakelijk! Accepteer alle cookies en gebruik een normale browser (geen prive modus of incognito) anders werkt het systeem niet. 
 11. Misbruik van dit programma kan leiden tot verwijdering van het account en het annuleren van orders.