Informatie eigenschappen Nanuk koffers

Waterbestendig

Nanuk waterdichte koffers die IP67 beoordeeld zijn (Onderdompeling op 1 meter voor 30 min). De waterdichte sluiting die gebruikt wordt bij alle Nanuk waterdichte koffers is speciaal ontworpen voor onze producten. Nanuk beschermende koffers worden vaak gezocht door mensen die deelnemen aan zoek- en reddingsoperaties, marine transporten en duikers. Dit komt door z'n betrouwde waterdichtheid, ook bestendig tegen vervorming en materiaal moeheid. Nanuk koffers en transport producten zijn compleet uitgerust met een levenslange garantie in materialen en vakmanschap.


Schokbestendige NK-7 Hars
Impact resistente harde koffers. De stevige koffers van Nanuk zijn ontworpen met één doel voor ogen: overleven. De Nanuk beschermende koffers zijn ontworpen met afgeronde hoeken, dikke wanden en grote details, Nanuk absorbeert schokken zonder de case te beschadigen en, nog belangrijker, z'n delicate inhoud. Gebaseerd op de jaren ervaring van Plasticase in de plastic industrie, zijn onze nieuwe koffers met NK-7 hars specifiek ontworpen voor de veeleisende omstandigheden waar Nanuk onderworpen aan zal worden. Resistent tegen hoge impacten, licht gewicht en stevig, onze cases met NK-7 hars zijn duurzaam en kunnen extreme natuuromstandigheden aan. De reden maakt niet uit, Nanuk's duurzame beschermende koffers bieden superieure bescherming. Stevig, afhankelijk en efficiënt; De impact resistente en stevige koffers stellen je nooit teleur.

Powerclaw vergrendelingssysteem
Het PowerClaw vergrendelingssysteem (US Patent No. 8,297,464) dat gebruikt wordt bij alle Nanuk koffers is speciaal ontworpen om je koffer gesloten te houden tijdens de zwaarste missies. De PowerClaw maakt je koffer stevig vast door compressiekrachten terwijl het geïntegreerde slot voorkomt dat de koffer opengaat tijdens transport of als je hem laat vallen. De super sterke polycarbon constructie houdt je kostbare eigendommen veilig, het maakt zelfs niet uit waar je reis je brengt.
Soft grip handvat
Nanuk is stevig en duurzaam, maar het heeft ook een zachte zijde. De structuur van het handvat is zo gegoten met onze speciaal ontworpen NK-7 hars en dit is nog eens overgoten met een zachte rubber voor het comfort. De geintegreerde drukpinnetjes houden het handvat ingeklapt om beschadiging tijdens transport of verscheping te voorkomen.

100% roestvrijstalen hardware
De hardware in elke Nanuk koffer is marine grade 304 roestvrij staal. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen kunnen we een betere koffer bouwen en die 10 jaar vanaf nu, net als op de dag dat je hem kocht, zijn taak nog uitvoert.


Stapelbaar
Elke Nanuk koffer is stapelbaar met andere koffers van dezelfde grootte. Geïntegreerde voeten op de achterkant van de koffer kunnen in elkaar met de voorkant van de koffer eronder, waardoor voor meerdere koffers op een veilige manier worden gestapeld bovenop elkaar om ruimte te besparen of voor makkelijk en veilig vervoer.


Hangslot sluitbaar
Elke Nanuk koffer is uitgerust met twee haken voor hangsloten, meteen aan de koffer vastgemaakt voor superieure sterkte. Een combinatie van hoge kwaliteits TSA hangsloten zijn beschikbaar als optie om je voorwerpen veilig in je koffer te houden. 


Deksel blijft open
Nanuk is uitgerust met innovatieve kenmerken. Alle modellen hebben een geïntegreerde dekselhouder ingegoten in de scharnier zodat het deksel openblijft wanneer je het wil. Geen gekneusde vingers meer.Ring systeem
Het geïntegreerde schroefsysteem op de onderste helft van de case laat toe om een paneelset makkelijk te installeren zonder extra gaten te moeten boren aan de zijkant. De optionele waterbestendige paneel set is beschikbaar voor bijna alle Nanuk koffer groottes.